miercuri, 2 iulie 2014

Balkan Bus Meeting 2014

VW Aircooled Raider, membru afiliat al R.C.R., organizeaza in perioada 4-6 iulie la Buftea evenimentul Balkan Bus Meeting, dedicat primelor modele de autoutilitare marca Volkswagen.


Dupa primele trei editii Balkan Bus Meeting din Grecia (2011), Bulgaria (2012) si Turcia (2013), in 2014, prin colaborarea cluburilor VW din tarile balcanice este organizata cea de-a patra editie Balkan Bus Meeting.

Locatia, Baza de agrement Buftea, situata la cateva minute de Bucuresti, aproape de Palatul Mogosoaia si Palatul Stirbei, ofera o vedere perfecta asupra lacului, excelente facilitate si o varietate mare de activitati attractive: zona de camping, zona de sport ( fotbal, volei, badminton, paintball), piscine deschisa, biciclete pea apa, pescuit.

Pentru a patra editie, cluburile VW din Romania, Turcia, Grecia si Bulgaria, bucurandu-se si de sprijinul R.C.R., si-au unit fortele si si-au propus organizarea un evenimentului in cele mai bune conditii. Toti posesorii de automobile Volkswagen istorice, altele decat busuri, sunt asteptati la eveniment.

La final organizatorii au pregatit o surpriza participantilor “After Balkan Bus Meeting Tour”, un traseu de 700 km care va fi parcurs in patru zile si va include cele mai frumoase sosele sdin Romania si din lume, on si off road : Transfagarasan si Transalpina.

Pentru alte informatii privind evenimentul : http://www.balkanbusmeeting.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu