sâmbătă, 12 februarie 2011

III Sueta colectionarilor






A treia editie "Sueta Colectionarilor" a deschis seria de evenimente organizate in acest an de Compania AUTOMOBILIA. Vremea a fost superba iar temperatura ridicata a suplinit lipsa caloriferelor, o dotare optionala la automobilele interbelice. Au iesit din "hibernare" : Opel Super Six, Skoda Popular, Plymouth P6, Citroen Traction si Mercedes 170 V. Participantii s-au reunit la Parcul Carol, au vizitat Casa Poporului, au zabovit in Piata Revolutiei si s-au bucurat ca de fiecare data de admiratia bucurestenilor. Evenimentul a fost precedat aseara de o reuniune a pasionatilor de vehicule istorice care au discutat la cafeneaua El Basha despre prezentul si mai ales viitorul acestei pasiuni in Romania. Pentru ca participantii au apreciat unanim atat placuta intalnire cat si utilitatea ei ne-am insusit propunerea de a relua acest gen de reuniuni Asa au luat nastere "Intalnirile AUTOMOBILIA". O noua editie va fi organizata in curand !

7 comentarii:

  1. Superbe fotografii, mai ales cele de pe Calea Victoriei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Unde stau ascunse in restul timpului aceste minunatii de masini?

    RăspundețiȘtergere
  3. Si oare de ce nu le scot la aer mai des? oamenii s-ar bucura sa le vada, sa le pozeze.. Eu tare mult mi-as dori sa fac niste ilustratii despre Buc interbelic pornind de la niste poze cu aceste masini...

    RăspundețiȘtergere
  4. Plimbatul prin Bucuresti este aproape imposibil cu exceptia weekendurilor. Sueta colectionarilor este un eveniment care nu este popularizat decat dupa desfasurare, e optiunea participantilor care doresc sa se bucure in tihna de aceste masini fara intrebari de genul "cat baga, cat costa" si fara sa citim prin ziare ca au fost ale lui Hitler , Ceausescu etc.Sper sa ne intersectam in aceasta vara si sa puteti face cate fotografii doriti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Plimbatul prin Bucuresti este aproape imposibil cu exceptia weekendurilor. Sueta colectionarilor este un eveniment care nu este popularizat decat dupa desfasurare, e optiunea participantilor care doresc sa se bucure in tihna de aceste masini fara intrebari de genul "cat baga, cat costa" si fara sa citim prin ziare ca au fost ale lui Hitler , Ceausescu etc.Sper sa ne intersectam in aceasta vara si sa puteti face cate fotografii doriti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mersi mult. II inteleg perfect pe colectionari. Si eu as face la fel Si totusi , cred ca as fi mai exchibitionist daca as fi proprietarul unei astfel de masini :))
    Cum pot afla din timp de vreun eveniment? Am tot ratat astfel de evenimente, afland de ele dupa consumarea lor...

    RăspundețiȘtergere